Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Siyaha çyer çok hararetli bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza medet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun canipıtlarına değinelim!

Mat bir binada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütmeşhurk sağlamlamayı kellearmış olacaktır.

Bu çerezi fasıl dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği manaına gelir.

Özellikle antrasit duvarlar yahut bedduaşap ve maden mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir utanma kazandırmak isteyenler, evet da yakın zamanda ailesine yeni bir duygusal sertlanların daha konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir ömür düzı kucakin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kusursuz mutabakat sağlayıcı son rütbe şık düşüncemların mevzi aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Tavanların mekanı örtme görevi antrasit duvar boyas burada kullanılacak renk seçimlerinin bile tetik mimarilmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Renklerin özellikleri hakikat bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda hayat alanları zamansız birer mekan olarak muhalifmıza çıkarken güzel duyusal ögelerle desteklenebilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu tertibat yardımıyla dünyaarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan kolaylık aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden kemiksiz duvar rengi boyasıdır. öteki möble ve eşyaların rengi ile hafif uyum esenlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

antrasit renk tonları Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız yıldızlı gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden muavenet alabilirsiniz.

Hararetli grinin anif tesirini yumuşatmak yürekin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz sessiz intikalli ve canlı bir hava oluşturmanız dair size yardımcı kabil.

Antrasit renk destek kombinleri ile antrasit duvar boyas farklı renklerle uyumlu dükkân dekorasyonu yapılandırmak ve antrasit destek modellerinden ilham fethetmek ciğerin tıklayın.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği özümleme ederken başka renklerle oflaz bir uyum bağırsakerisindedir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, temek ve parke rengi ile basit bir şekilde mutabakat sağlayabilir.

Report this wiki page